Heeft u een vraag? Bel ons: 06 543 37 349
ERKEND Focwa logo
  • 3

    Autoruiten goedkoper dan bij de grote autoruit bedrijven*

  • 5

    Autoruiten goedkoper dan bij de grote autoruit bedrijven*

  • 1

    Autoruiten goedkoper dan bij de grote autoruit bedrijven*

  • 2

    Autoruiten goedkoper dan bij de grote autoruit bedrijven*

Mennen Autoglas, gevestigd aan Rietven 3, 5704CP, Helmond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mennenautoglas.nl
Rietven 3, 5704CP, Helmond

Henk Mennen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mennen Autoglas Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mennen Autoglas verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

-Autoverzekeringsgegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mennen Autoglas verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

Geautomatiseerde besluitvorming

Mennen Autoglas neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mennen Autoglas) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mennen Autoglas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie)
Voor- en achternaam              > 10 jaar > Conform garantieperiode montage
Adresgegevens                       > 10 jaar > Conform garantieperiode montage
Telefoonnummer                     > 10 jaar > Conform garantieperiode montage
E-mailadres                            > 10 jaar > Conform garantieperiode montage
Autoverzekeringsgegevens    > 7 jaar > Conform verplichte periode belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden

Mennen Autoglas verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mennen Autoglas gebruikt alleen functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Mennen Autoglas en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Mennen Autoglas wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mennen Autoglas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


6 redenen om naar Mennen Autoglas te gaan!

1. 25 jaar ervaring
2. Op korte termijn geregeld
3. Spoed mogelijkheden
4. Eigen voorraad
5. Werkzaam voor +/-80 automotive bedrijven
6. Focwa gecertificeerd

Mennen Autoglas

Rietven 3
5704 CP Helmond
Mob. 06 543 37 349
Tel. 0492 514 504
Fax. 0492 560 069
Email. mennenautoglas@hotmail.com



Afdrukken